KIINNOSTUITKO?
OTA YHTEYTTÄ

Rekrytoi uusi
piristävä työkaveri!

Tämä tyyppi tuo tullessaan taukojuomat
– taatusti mieluisa etu koko työporukalle!

TILAA MAISTIAISET

Kenen kanssa pitäisit juomatauon?

Virpi Virkistyspiste

Onko kalenteri triplabuukattu juhannukseen asti? Rutistaako mahdoton savotta mehut pihalle? Energinen ja iloinen Virpi pelastaa. Pieni hetki Virpin seurassa, niin hyvä mieli tarttuu ja jaksat taas ottaa työpäivästä niskalenkin.

virpi

Jukka juomakaappi

Kysyvät kiristääkö vanne päätäsi. Kaikillahan se joskus kiristää, ja suuta kuivaa. Siihen auttaa pikku tauko ja hyvä kaveri, jonka seurassa ei tarvitse pönöttää tai esittää. Konstailematon Jukka auttaa muistamaan, mikä työssä on kivaa.

jukka

Lilli limubaari

Kuivan palaverin jälkeen voi fiilis olla kuin laiturille unohdetulla lahnalla. Silloin rento ja luova Lilli antaa potkua. Iättömän nuorekas inspiroija saa porukan viihtymään niin, että työpäivä pulppuilee täyteen uusia ajatuksia.

lilli

Näin toimii juomakaappipalvelu

 • Olvi toimittaa yrityksellesi kätevän juomakaapin ja siihen täytettä toiveittesi mukaan.
 • Saat tilattua haluamasi juomat helposti Olvin verkkokaupasta.
 • Tarvittaessa Olvi hoitaa myös pullonpalautuksen puolestasi.

Mitä juomia kaappiin saa?

 • Valikoimassa on virvoitusjuomia, Olvi Vichyjä, TEHO Sport -palautusjuomia ja lukuisia muita Olvin kotimaisia juomia, mukaan lukien hammasystävällisiä pH-neutraaleja juomia.
 • Olvin juomaekspertit voivat räätälöidä kanssasi juuri teille sopivan juomavalikoiman.

Miltä kaappi näyttää?

 • Voit valita mieleisesi tyylin. Tarjolla on:
  • Tyylikkään musta peruskaappi
  • Pirteänväriseksi teipattu Virpi, Jukka tai Lilli
  • Peruskaappi tuunattuna tarralla, jossa on yrityksesi logo

 • Näppärä kaappi vie lattiatilaa vain noin 60 x 60 cm.

Siinä se. Kaapin täydeltä hyvää fiilistä työpaikalle!

KIINNOSTUITKO?

Tulemme mielellämme esittelemään juomakaappipalvelun. Tilaa yritykseesi tapaaminen, johon saavumme näytteiden kera!

Valitse tyylisi

Peruskaappi

Tuunattu kaappi Virpi-, Jukka- tai Lilli-teippauksilla

Vilkaise mitä juomia olisi tarjolla

   

Kane's soda pop

Kane’s Soda Pop on lifestyle-virvoitusjuoma, joka on saanut inspiraationsa USA:n länsirannikon rennosta surffikulttuurista. Sarjan makumaailma kunnioittaa limujen perinteitä, mutta on samalla twistattu nykypäivään. Tuotteet valmistetaan käyttäen vain luontaisia värejä ja aromeja.

Tilaa maistiaiset
   

Olvi Vichy

OLVI Vichy on perinteinen vichyvesi, jossa on paljon kuplia, kivennäisaineita ja suolaa. Vahvasti suomalainen OLVI Vichy on erinomainen apu elimistön nestetasapainon ylläpitoon. Juoma on saanut arvostusta myös kansainvälisissä asiantuntijapiireissä.

Tilaa maistiaiset
   

Olvin perinteiset limpparit

Olvin perinteisiä ja raikkaita virvoitusjuomia on valmistettu Iisalmessa jo vuodesta 1906. Valikoimaan kuuluvat kestosuosikit Cola ja Jaffa sekä niiden Light-versiot, Lemon, Ananas Light ja Greippi Light.

Tilaa maistiaiset
   

KevytOlo

Laadukkaat KevytOlo-kivennäisvedet valmistetaan kevyesti hiilihapotettuun puhtaaseen järvisuomalaiseen pohjaveteen. Valikoimasta löydät raikkaan janonsammuttajan moneen makuun: tarjolla on lähdevettä, maustamattomia ja maustettuja sekä kalorittomia kivennäisvesiä ja mehukivennäisvesiä.

Tilaa maistiaiset
   

Health Lab

Health Lab -hyvinvointijuomat ovat hiilihapottomia kivennäisvesipohjaisia juomia, joihin on lisätty vitamiineja ja mineraaleja. Raikkaat juomamme on valmistettu puhtaaseen Iisalmen pohjaveteen, ja ne ovat markkinoiden ainoat kotimaiset vitamiinivedet. Jokainen Health Lab -juoma on suunniteltu tiettyyn tarpeeseen, kuten jaksamiseen tai painonhallinnan tueksi.

Tilaa maistiaiset
   

TEHO Sport -palautusjuomat

TEHO Sport -tuotteilla yllät entistä parempiin suorituksiin ja palaudut nopeammin. TEHO Sport -palautusjuomat on valmistettu suomalaiseen laktoosittomaan lähimaitopohjaan. Valikoiman tuotteet on jaettu kahteen eri käyttötarkoitukseen: voima- tai kestävyysharjoittelusta palautumiseen.

Tilaa maistiaiset
   

TEHO- ja Motor Oil -energiajuomat

Olvin TEHO-juomaperhe on noussut Suomen myydyimpien energiajuomabrändien joukkoon. TEHO-juomat ovat säilöntäaineettomia ja niiden vaikuttavat ainesosat ovat kofeiini, tauriini, guaranauute, maltodekstriini ja B-ryhmän vitamiinit. Toinen energiajuomamme Motor Oil voitelee nauttijansa luontaisella kahvipavuista ja teelehdistä peräisin olevalla kofeiinilla.

Tilaa maistiaiset
   

TEHO Esport

TEHO Esport on maailman ensimmäinen e-urheilujuoma. Se ei ole energia- tai urheilujuoma, vaan tuotteen ominaisuudet on suunniteltu erityisesti tukemaan peliharrastusta ja kilpapelaamista. Olvi on suunnitellut juoman yhteistyössä Havu Gamingin peliammattilaisten kanssa. Pirteän mangon ja yuzun makuinen, hiilihapoton ja kofeiiniton juoma sisältää sinkkiä, B2-vitamiinia, luteiinia ja zeaksantiinia.

Tilaa maistiaiset
   

Arctic Silence

Arctic Silence on puhdas luonnollinen vesi arktiselta alueelta. Pohjoisen luonto hallitsee kaikkea ja löytää oman tapansa toimia – hiljaisuudessa. Arctic Silence on ainutlaatuinen yhdistelmä kevyttä hiilihapotusta ja puhdasta vettä, lopputuloksena uniikki maku.

Tilaa maistiaiset
   

Alkoholiton olut ja lonkero

Alkoholiton mutta tutun maltaisen makuinen A.Le Coq Premium 0,0 % valmistetaan uudella vakuumitekniikalla, jolla alkoholi poistetaan oluesta mausta tinkimättä. Raikkaan lonkeron ystäville tarjolla on laadukas alkoholiton A. Le Coq Grapefruit -lonkero.

Tilaa maistiaiset

Sopisiko juomakaappi työpaikallesi?
Tee pikatesti, voita 10 keissiä
taukojuomia.

ALOITA

Tuleeko teillä töissä joskus jano?

Onko teillä töissä 60 x 60 cm vapaata lattiatilaa?

No mutta, juomakaappihan sopii työpaikallesi loistavasti!

Kannattaa kokeilla, työntekijät tykkäävät varmasti. Osallistu arvontaan – palkintona 10 keissiä taukojuomia. Katso arvonnan säännöt.

Lupaavalta kuulostaa, kannattaa kokeilla juomakaappia! Työntekijät tykkäävät varmasti.

Eiköhän teilläkin silloin tällöin ole janoista väkeä… Osallistu arvontaan – palkintona 10 keissiä taukojuomia. Katso arvonnan säännöt.

Suosittelemme testaamaan juomakaappia! Työntekijät tykkäävät varmasti.

Eiköhän teiltäkin löydy jostain nurkasta sopiva kaapin paikka. Osallistu arvontaan – palkintona 10 keissiä taukojuomia. Katso arvonnan säännöt.

Uskoisiko tuota? Ei ole jano eikä missään tilaa...

Kannattaisiko kumminkin testata juomakaappia? Työntekijät tykkäisivät varmasti. Osallistu arvontaan – palkintona 10 keissiä taukojuomia. Katso arvonnan säännöt.

Maistuvat kotimaiset taukojuomat tekee Olvi

Suomalainen Olvi luo positiivisia makunautintoja. Olvi on valmistanut juomia Iisalmessa jo vuodesta 1878. Perustamisvuonna Suomessa toimi yli 70 panimoa, joista on itsenäisenä suomalaisena säilynyt ainoastaan Olvi.

Paikallisuuteen ja vastuullisuuteen uskovalla Olvilla on tavoitteenaan olla halutuin kotimainen panimo, joka tarjoaa monipuolisen juoma-alan valikoiman.

Kiinnostaisiko kokeilla taukojuomia?

TILAA MAISTIAISET